:

Worden mijn formulieren worden automatisch gevuld met gegevens in Chrome?

Worden binnen OnView uw gegevens automatisch gevuld bij bijv. formulieren? Dit komt omdat Chrome de optie heeft om automatisch formulier velden te vullen. Indien u dit niet wilt kunt u dit aanpassen door een instelling te wijzigen binnen uw browser.

stap 1. Klik binnen uw browser rechtsboven op

stap 2. Kies vervolgens voor "Instellingen"

stap 3. Kies voor "Geavanceerde instellingen weergeven"

stap 4. Kies voor "Instellingen voor Automatisch aanvullen"

stap 5. Zet de functie "Instellingen voor Automatisch aanvullen" uit

stap 6. Mocht u bepaalde gegevens wel automatisch willen laten vullen door Chrome dan kunt u deze optie aan laten staan.