:

Link vanuit Outlook naar de Postkamer is weg

De invoegtoepassing van OnView postkamer stopt met werken. Dit kan het gevolg zijn van een update van Outlook of een update van de Postkamer. Wat u kunt doen om deze weer te activeren:

Stap 1. Open uw outlook en kies links boven voor Bestand

Stap 2. Kies links in het Outlook menu voor Opties

Stap 3. Kies links in menu voor Invoegtoepassingen

Stap 4. Selecteer bij Uitgeschakelde invoegtoepassingen voor toepassingen de toepassing OnView Postkamer en klik op Start

Stap 5. Vink bij COM-invoegtoepassingen de toepassing OnView Postkamer en klik op OK

Stap 6. De invoegtoepassing voor OnView is weer actief. Zodra u in uw inbox een mailtje aanklikt middels uw rechtermuisknop is de OnView knop weer zichtbaar.

Stap 2. Kies links in het Outlook menu voor Opties