:

Kan ik de Lade kiezen bij printen vanuit Chrome?

Zodra u een pdf document opent binnen OnView kunt u deze gaan printen. Wilt u vanuit een bepaalde lade printen? Neem onderstaande stappen door om de lade van een printer te selecteren.

stap 1. Open een document en klik rechtsboven op het printicoon.

stap 2. Er zal een 'printpreview' worden gegenereerd binnen de browser. Wilt u een bepaalde lade kiezen kies dan voor: "Afdrukken via Systeemdialoogvenster". Dit kan ook middels de toetsencombinatie Ctrl+Shift+P.

stap 3. Selecteer de juiste printer en kies voor: "Voorkeursinstellingen". Hier kunt u instellen vanuit welke lade u het document wilt printen.