:

Kan ik data van een huidige applicatie meenemen?

Conversie en imports nemen altijd meer tijd in beslag dan gewenst. Er zijn diverse mogelijkheden:

1.    Jullie reiken ons de huidige database aan die wij zo goed als mogelijk importeren in OnView. De data komt dan voor het grootste en belangrijkste gedeelte goed te staan. Kosten hiervoor zijn minimaal € 1500,00 (afhankelijk van de database).

Voordeel: Voor jullie het minste werk. Er kan veel van de huidige data mee overgenomen worden.
Nadeel: Geeft de minst “zuivere” data, immers alle “rommel” komt ook mee. Gebruikers leren het pakket OnView minder snel kennen. Is vrij kostbaar.

2.    Middels voor gedefinieerde Excel sheets geven jullie ons de cliëntgegevens en alle contactadressen. Dit wordt gedaan doordat jullie zelf Excel bestanden exporteren uit de huidige database en in het door ons aangereikte  Excel sheets zetten. Het dossier is dan redelijk compleet. Historie transacties moeten opnieuw geïmporteerd worden en periodieken moeten ook opnieuw aangemaakt worden. Notities zitten hier niet in.

Kosten import:
Adressen met tegenrekeningen 150,00
Dossiers met rekeningen, rechtbankgegevens en
inkomsten en uitgaven
450,00
Schulden  150,00

Voordeel: Zuivere data, voorselectie is al door jullie gedaan. Gebruikers nemen alle dossiers nog door en zorgen voor compleetheid.
Nadeel: Er ontbreekt meer data doordat sommige zaken niet mee overgenomen worden. Is voor jullie arbeidsintensiever.

3.    Overtikken van de dossiers.
Voordeel: Gebruikers zijn goed ingewerkt in OnView. Dossiers zijn helemaal zuiver. Geen import kosten.
Nadeel: Kost veel tijd.