:

Is er een standaard brieven set die ik kan gebruiken?

OnView start standaard met een blanco database. Omdat ieder kantoor eigen opmaak en teksten hanteert hebben we de lijst blanco gelaten. Er zijn diversen mogelijkheden deze brieventemplates in OnView te krijgen.

1. U heeft een collega bewindvoerder die zijn/haar brieventemplates beschikbaar stelt. Deze kunnen we met wederzijdse toestemming kopieren. Zie hier het kopieerformulier dat we daarvoor nodig hebben.
  2. U heeft al een aantal brieven in Word. Deze kunt u importeren in de OnView editor. De opmaak en tekst uit uw Word bestand worden dan overgenomen. U moet dan nog de variabele velden zetten.
  3. Er zijn 16 demobrieven beschikbaar uit onze demo database. Deze zijn handig en dienen om u alvast enkele handvatten te bieden. Deze kunt u aanvragen via helpdesk@onview.nl