:

Ik wil graag training!

Training voor OnView is altijd mogelijk. De opzet van deze training is helemaal afhankelijk van uw eigen bedrijf en de behoefte van de gebruikers.

Training bij OnView: We geven trainingen bij Linfosys (in Goirle|Tilburg). U kunt zich hiervoor inschrijven op onze site via deze link.

Training op locatie: Het is ook mogelijk dat wij op locatie een training verzorgen. We rijden dan naar u toe met laptop en beamer. Deze training is op maat waardoor we ons kunnen toespitsen op uw eigen dossiers en de specifieke gevallen.

Meer informatie m.b.t. incompany trainingen vindt u hier terug.