:

Ik wil graag met dossier statussen werken

Bij Instellingen ga je in de linker menubalk via Basisgegevens naar Status en Type.
In het tabblad Dossier Status kun je de checkbox “Gebruik dossier status”aanvinken.
Daaronder verschijnt een lijst met dossier statussen welke verwijderd kunnen worden door middel van het kruisje voor de status.
Door het groene plusje aan te klikken voeg je een nieuwe dossier status toe.
Door op de omschrijving van een bestaande status te klikken open je een pop-up schermpje waar je de omschrijving kunt aanpassen en kunt aanvinken of de dossier status standaard in het dossier zichtbaar moet worden.

De status van het dossier kun je vervolgens kiezen in het tabblad cliënt van het betreffende dossier.