:

Ik krijg regelmatig een (Web request) foutmelding

Het probleem dat je ondervindt, gebeurt op het moment dat Onview de verbinding met onze servers verliest. Dan ontstaat er een http webrequest time out. Dit zul je dan ook in de foutmelding terugvinden. Elk willekeurig moment kan deze time-out optreden. Maakt niet uit waar je binnen OnView mee bezig bent. Dit wordt meestal veroorzaakt door een probleem met je internetverbinding. Controleer of je een goede verbinding hebt. Werk je met WiFi probeer dan eens met een internetkabel te werken.