:

Ik krijg de foutmelding: Gebruikersnaam en/of wachtwoord onjuist!

Als je niet kunt inloggen, kan dat een van de volgende oorzaken hebben:

1. Wachtwoord is verkeerd ingegeven (Let op of je Caps Lock aan hebt staan).
  2. Je probeert op de verkeerde applicatie in te loggen.
    Het komt wel eens voor dat men probeert in te loggen bij de cliënten login.
    De juiste login is : https://open.onview.nl/
  3. Het wachtwoord is gewijzigd. In dat geval kan de beheerder een nieuw wachtwoord instellen. Als je zelf de beheerder bent, kunnen wij een nieuw wachtwoord voor je instellen