:

Hoe pas ik Dossierbeheer toe?

Ga naar Instellingen | Dossierbeheer en selecteer daar een gebruiker.
Standaard heb je toegang tot alle dossiers.
Als je het vinkje weghaalt bij "Toegang tot alle dossiers", worden alleen de dossiers die zijn aangevinkt zichtbaar.

Vervolgens heb je de optie om de QuickButton Alle Dossiers aan te zetten.
Als je dit activeert, krijgt de gebruiker een nieuw optie er bij in het Onview QuickMenu (groene pijltje rechtsboven in Onview).
Ook kun je aangeven in welke modes deze QuickButton moet gaan werken.
De toegekende "eigen" dossiers zijn ten allen tijden zichtbaar en de rechten zijn daarop van toepassing zoals bij Rechten zijn ingesteld.
Voor de overige dossiers heb je de keuze. Ze kunnen bekeken worden (Read Only) of ook hier kunnen de ingestelde rechten worden toegepast.

Nadat je de wijzigingen hebt aangebracht, niet vergeten op te slaan.
De gebruiker(s) moet(en) wel eerst opnieuw inloggen om de wijzigingen door te voeren.