:

Hoe maak ik een automatische selectie voor een periodiek transactie overzicht?

Door het vinkje aan te zetten komt deze cliënt bij Selecteer Dossiers voor het Rapport Transacties meteen als aangevinkt dossier te staan. Zo hoef je bij het periodiek afdrukken van dit rapport niet telkens alle cliënten te selecteren.

Dit werkt ook als je in het submenu Rapporten van Transacties in het pop-up scherm Selecteer Dossiers de cliënten selecteert en het vinkje onderaan in het pop-up scherm aan vinkt.