:

Hoe kan ik naamgeving instellen in Digitaal Archief?

Naamgeving wil zeggen dat je in de Postkamer automatisch gegevens kunt laten zetten in de naam van de documenten die je in “Te verzenden bestanden” zet of sleept . Hiermee kun je documenten eenvoudiger en meer uniform een naam geven. En is het makkelijker documenten terug te vinden.

Naamgeving kan ingesteld worden door de beheerder via Instellingen.
Onder het menu Basisgegevens ga je naar Archiefstructuur. In het 2e tabblad Naamgeving vind je een aantal rubrieken die je kunt activeren.
Door op de groene pijl te klikken gaat de rubriek naar boven waardoor je de volgorde bepaalt.
Met de blauwe pijl kun je de rubriek naar beneden zetten.

Je kunt meerdere rubrieken activeren die dan in de naam van het document terecht komen. Zijn alle rubrieken niet aangevinkt, dan kunt u de naam tussentijds nog aanpassen.