:

Hoe kan ik mijn wachtwoord veranderen?

Antwoord: Als u uw wachtwoord wilt veranderen kunt u naar instellingen gaan in uw eigen OnView. Klik hiervoor rechtsboven op "instellingen". Wanneer u beheerdersrechten heeft ziet u in het instellingen menu "gebruikers". Klik op deze knop, recht verschijnt dan een lijst met de huidige gebruikers.

Klik op het potloodje voor de gebruiker van wie u het wachtwoord wilt wijzigen. Er opent dan een pop-up met diverse gebruikersgegevens. Met de laatste 2 velden kunt u het wachtwoord wijzigen.

Bent u uw wachtwoord kwijt? Dan kan de beheerder van uw bedrijf dit voor u wijzigen.