:

Export bestanden wanneer je stopt met OnView

Wanneer je besluit om met OnView te stoppen, dan is het mogelijk om je gegevens die in OnView op geslagen staan als export aan te vragen bij de Servicedesk van OnView.

De documenten worden in een .zip bestand aangeleverd, zoals ze in OnView staan. De brieven en templates worden in een .zip bestand aangeleverd, per brief als .rtf bestand. U heeft dan de mogelijkheid om deze bestanden in Excel te verwerken of aan een andere software partij aan te reiken voor een eventuele import.

Dit zijn door ons gemaakte exports regelrecht uit de database.

De gegevens worden niet als kant en klare rapportages aangereikt. Belangrijke rapporten dient u vooraf zelf uit OnView te exporteren of printen.

De volgende gegevens worden in een csv-bestand opgeslagen:

• Acties
  • Adressen
  • Bankrekeningen
  • Betaalopdrachten
  • Betrokkenen
  • Brieven
  • Clienten
  • Contactpersonen
  • Documenten
  • Dossiers
  • Identificaties
  • Inkomsten
  • KEIBerichten
  • KEIBerichtKoppelingen
  • KEINotificaties
  • KEIZaakClienten
  • KEIZaken
  • Kinderen
  • Notities
  • Partners
  • Periodieken
  • RenV’s
  • Reserveringen
  • Saldi
  • Schulden
  • Schuldmutaties
  • Tegenrekeningen
  • TransactieLinks
  • Transacties
  • Uitgaven
  • Vermogen

Daarnaast worden 3 zip bestanden aangemaakt:

• Documenten
  • Templates
  • Brieven

De documenten en brieven zijn per dossier in een map geplaatst.  Deze mappen zijn genoemd naar de betreffende dossiernummer.

Deze export kan éénmalig aangevraagd worden als gratis service. De export zal worden geplaatst op onze OwnCloud server. Op deze manier kunnen we veilig bestanden met u delen. Middels een link en wachtwoord kunt u het export bestand downloaden.