:

Chrome downloads vanuit OnView naar gewenste locatie op pc

Het kan zijn dat uw downloads vanuit OnView niet naar de gewenste locatie op uw systeem gaan.

Dit kunt u aanpassen in uw browser:

Stap 1. U gaat rechtsboven in de browser naar de knop "Google Chrome aanpassen en beheren". Vervolgens kiest u voor "Instellingen".

Stap 2. U kiest onderaan in het scherm voor: "Geavanceerd".

Stap 3. Kies bij "Downloads" voor: "Voorafgaand aan een download vragen waar een bestand moet worden opgeslagen".

Wilt u liever dat bestanden direct worden gedownload? Dan zet u deze functie uit. Onder Locatie kunt u aangeven in welke map de downloads worden weggeschreven.