:

Adres boven de brief wordt herhaald.

Het probleem: Bij een brief printen aan verschillende adressen wordt steeds het eerste gekozen adres geprint.
De oplossing: In de template zijn de variabele velden van het adres in de Header geplaatst. In de template kunnen deze verwijderd worden door in de onderste werkbalk  op het linkse icoontje te klikken  .
De te wijzigen variabele velden worden dan zwart. Deze moeten daar verwijderd worden. Let op dat je ook de lege ruimtes verwijderd, anders kan hierdoor een grotere marge blijven staan aan de bovenzijde van de brief.  Vervolgens sluit je de Header door op het rode kruisje te klikken.

Vervolgens kun je de variabele velden toevoegen in de brief op de juiste plaats.